hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 66
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-08-12

Elhunyt a várpalotai magánkórházban az az idős beteg, akit két hete ágyhoz kötöztek; erről egy hozzátartozója értesítette az RTL Híradót.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2024-07-30

A Várpalotai Szent Donát Kórházban az érintett 440 ezer forintot fizet havonta a kiemelt ellátásért, derült ki az RTL Híradójának riportjából.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2023-08-07

Szeptember elsejétől Veszprém, Jász-Nagykun-Szolnok és Baranya vármegyékben változik az ügyeleti ellátás rendje.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-09-08

Szeptember nyolcadikán ünnepélyes keretek között adták át a MESZK által alapított díjakat a IX. Szakdolgozói Tudományos Kongresszuson.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-07-18

Csak idén legalább 150 esetben az NNK-nak kellett beavatkoznia, mert a szolgáltató jelezte: nem tudja ellátni a feladatát – tudta meg a Népszava.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-09-28

A Semmelweis Egyetem professzora, a Magyar Rákellenes Liga volt elnöke, hosszú, méltósaggal viselt betegseg után szeptember 28-án hunyt el.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-01-08

Többfelé rossz a levegő a magas szálló por (PM10) tartalma miatt – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán az MTI-vel.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-07-05

Számos kockázat és veszély rejlik a gyógyító folyamatokban mind a betegek, mind az ellátók számára.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-02-20

Egyre több településen minősítik veszélyesnek vagy egészségtelennek a levegőt a magas szállópor-koncentráció miatt.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-01-24

Több helyen egészségtelen a levegő minősége a magas szállópor-koncentráció miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?