hirdetés
2024. október. 04., péntek - Ferenc.
hirdetés

VirtualShelf – saját reklám a kijelzőn

A VirtualShelf lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontján lévő üzletek kijelzőin egyszerűen, távolról kezelhessük a marketing anyagokat. A rendszer segítségével előre elkészített sablonokkal és ütemezett vetítésekkel növelhető a kommunikációs hatékonyság egy rugalmas, webes alapú felületen keresztül.

A növekedés, vagy maga az áhított nagyság elérése a cégek életében egy közismerten vágyott állapot, de arról már kevesebb szó esik, hogy a sikeres terjeszkedés a feladatok szaporodásával is jár, amit sok esetben nehéz gyorsan lekövetni mind technológiai, mind emberi erőforrás tekintetében. A VirtualShelf lehetővé teszi színvonalas marketing anyagok megjelenítését a világ bármely pontján, kényelmesen, hiszen a webes szerkesztőfelületen keresztül az üzletekben lévő kijelzők tartalmai ütemezetten fogják vetíteni az elkészített diákat, legyenek akármilyen messze egymástól a kereskedelmi egységek. Így az üzemeltetés nem jelent több időt és energiát sem új üzlethelységek, sem új országokba történő terjeszkedés esetén.

Miben nyújt újat a VirtualShelf? 

A digitális reklámoké a jelen és a jövő, és a VirtualShelf fejlesztésénél az első számú szempont az volt, hogy a jövőbe vetett munka ne adjon a jelennek plusz feladatokat. A rendszer előre definiált sablonokat használ a munka megkönnyítéséhez. A kijelzők automatikusan indulnak az üzletek nyitvatartási idejével összhangban, több különböző monitor tartalmának vezérlése megoldható egy fiókból, miközben központilag látszik, mi történik, így nincs szükség személyzetre ahhoz, hogy ellenőrizzék a polcképek tartalmát. 

Hogyan működik a szoftver? 

A rövid regisztrációt követően már el is lehet kezdeni a kijelző sablonok szerkesztését, miközben a VirtualShelf kollégái felmérik az üzletben található szabad felületeket, majd az adottságoknak megfelelően segítenek kiválasztani a megfelelő monitorrendszert. Üvegportálokba, meglévő bútorokba beépítik és beüzemelik a kijelzőket. A szoftverben felépített prezentációkat szinkronizálják az előkészített kijelzőket üzemeltető eszközzel, és máris ütemezetten indulhatnak a reklámkampányok. 

Hol látható VirtualShelf működés közben? 

Egy igazán hétköznapi és mindenki számára életszerű példával élve, a Kulcs Quality Patikákban. A gyógyszertárakban elhelyezett kijelzők folyamatosan vetítik azokat a tájékoztató anyagokat, kedvezményes termékeket és minden olyan, vevők számára fontos információt, amit máshol sok esetben a mai napig papír alapú marketing eszközökkel oldanak meg. A Kulcspatikák Franchise-nak – ahogyan a VirtualShelfnek is – kiemelten fontos volt, hogy minden téren a környezettudatos döntéseket részesítse előnyben, így a hatékonyság növekedése mellett az ökológiai lábnyomot is sikerült csökkenteni. A bevezetés alatt a Kulcspatikák munkatársai rengeteg hasznos, építő észrevétellel segítették a fejlesztési folyamatot, így lehetőségünk nyílt még versenyképesebb, a piac tényleges, gyakorlati működéshez igazított terméket létrehozni.

A gyógyszertárakon kívül hol használható még a VirtualShelf? 

Minden üzletben, ahol használnak kijelzőt marketing célokra. Hasznos lehet telekommunikációs cégeknek, rendezvény- és kiállításszervező, illetve üzemeltető vállalkozásoknak, több irodát fenntartó ügynökségeknek vagy éppen külföldi nyitásra készülő startupoknak. A szoftver web alapú, a tartalmakat fizikailag távol található kijelzőkön is meg lehet jeleníteni, így biztosítva, hogy a márka üzenete minden szükséges helyen és időben elérhető legyen. A VirtualShelf szerverei az AWS frankfurti szerverparkjában működnek, garantálva a kiemelkedő minőséget és rendelkezésre állást. A fejlesztés célja, hogy minden elvárást túlszárnyalva kínáljon testre szabott informatikai megoldásokat. A szoftver funkcionalitása is innovatív; interaktív diák létrehozására lett tervezve, ami különböző felépítéseket is gond nélkül képes kezelni, legyen az polckép, nyitvatartással kapcsolatos információ vagy aktuális akció. Érintő és normál képernyős platformokat egyaránt kezel a rendszer, és a VirtualShelf csapata igény szerinti egyéb szolgáltatásokkal, például grafikai vagy nyelvesítési feladatok kiszervezésével – megállapodástól függően akár átvállalásával is – még kényelmesebbé teszi a munkát. 

Bővebb információ: https://thevirtualshelf.com/

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!