hirdetés
2024. április. 29., hétfő - Péter.
hirdetés

Ingyenes alkalmazás ígér komplett elemzést az egészségünkről

Az Anurával elég egyetlen rövid szelfivideót készíteni ahhoz, hogy nagy pontosságú képet kapjunk egészségi állapotunkról a hvg.hu szerint.

A NuraLogix állítása szerint a világ első érintésmentes egészségügyi diagnosztikai alkalmazását biztosítja az okostelefon felhasználók számára. A torontói cég Anura alkalmazása az első indításkor kéri a nevünket, korunkat, magasságunkat, tömegünket és nemünket, majd pedig arra kér, hogy vegyük le a szemüvegünket és sapkánkat, illetve adott esetben távolítsuk el a sminkünket. A vizsgálathoz ajánlott egyenletesen és jól megvilágított helyen tartózkodni, illetve felvenni egy stabil pozíciót. A folyamat során 30 másodperces felvétel készül a szelfikamera segítségével, melynek végeztével a rögzített adatok felmennek a felhőbe és mesterséges intelligenciával, illetve mélytanulással támogatott eljárással elemzik őket.

Néhány másodperc múltán ott a telefonon a részletes kimutatás, melyből nemcsak a pulzusunkkal, a légzésünkkel és vérnyomásunkkal kapcsolatos adatok, hanem a mentális stresszindexünk, a testtömegindexünk, és bizonyos kockázati tényezők valószínűségi mutatói is kiderülnek.

A nagy alkalmazásboltokból ingyenesen letölthető applikáció öt ingyenes vizsgálatot biztosít, írja a lap.

(forrás: hvg.hu)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!