2024. május. 03., péntek - Tímea, Irma.

Vállalatok a lakosságért: doingGood mozgalom

Új oldalt indítunk, a vírus miatti vállalati felajánlásokat gyűjtjük

Kiadónk, a PPH Média életre hívta a doingGood mozgalmat, amely segítségével felületeket tud biztosítani a segítő szándékú felajánlásoknak.

A koronavírus-járvány kapcsán mind magánemberként, mind munkavállalóként, mind pedig munkaadóként sokat tanulunk magunkról, egymásról, a vállalatunkról. Egyszerre vagyunk kitéve egészségügyi és gazdasági kockázatoknak is, így minden többlettudás és energia, amelyet hadrendbe tudunk állítani egymás javára, most felbecsülhetetlen kincs lett.

Éppen ezért a Medical Tribune-t és Pharma Tribune-t is kiadó PPH Média Magyarország legnagyobb szakmai kiadójaként életre hívta a doingGood mozgalmat, amely segítségével felületeket tud biztosítani a segítő szándékú felajánlásoknak. Minden olyan vállalatnak, amely a lakosság érdekében és megsegítésére fel tudja ajánlani szolgáltatásait, termékeit, felületet és nyilvánosságot biztosítunk a doingGood weboldalon, illetve kiadónk közösségi oldalain. Jelenleg is több felajánlás lát napvilágot, de rendezetlen formában. A doingGood célja, hogy mindezek egy helyen elérhetőek legyenek azok számára, akik segítségre szorulnak.

Ha Ön felelős cégvezető, aki termékét, szolgáltatását ingyen tudja biztosítani a lakosság részére, legalább nagyvárosi, kerületi méretben, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy hírt tudjunk adni róla. A This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címünkre írja meg az alábbiakat:

  • felajánlás tárgya: 1-2 szóban
  • leírás: itt ki tudja fejteni
  • területi korlát: (melyik város, kerület, vagy országos)
  • egyéb korlát: (pl. június 1-ig, pl. 100 ezer db erejéig, stb.)
  • elérhetőség: (ahol elérhető a felajánlás)
  • kapcsolat: ahol az önök vállalatát el lehet érni

Várjuk leveleiket, felajánlásaikat, melyet azonnal közzéteszünk.

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés