hirdetés
2024. május. 03., péntek - Tímea, Irma.

Tűzmadár Nap

A Tűzmadár Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy a rákbetegek számára ingyenes segítséget nyújtson a diagnózis pillanatától.

A Tűzmadár Alapítvány közhasznú szervezet, 2005-ben azzal a céllal jött létre, hogy a rákbetegek számára ingyenes, bárki számára hozzáférhető lehetőségeket biztosítson a diagnózis pillanatától kezdve a betegség folyamatában  és szükség szerint utána is. A felajánlott pszichoszociális intervenciók segítenek a betegséggel való megküzdésben, az életbe való visszagyógyulásban, és abban is, hogy a betegség krónikussá vált állapotában a daganatos betegek a  lehető legmagasabb életminőségben élhessék életüket. A daganatos betegek testi-lelki rehabilitációját, a rákbetegségből való gyógyulás elősegítését, a betegek életminőségének javítását és a rákprevenciót tartjuk legfontosabb küldetésünknek.

Immár ötödik alkalommal tartják meg a Tűzmadár Napot, április10.-én hétfőn 10 és 18 óra között. Helyszín: Tűzmadár Ház, 1097 Budapest, Albert Flórián út 5-7. Szent László Kórház 1. pavilon.

A Tűzmadár, mely az újrakezdés, az újraszületés univerzális szimbóluma, a nap, a nemesség, egyediség és gyengédség hordozója. Fény, szépség és béke, győzelem a halál felett, hit és állandóság tartozik jelentései közé. A rákbetegség sötét képzetét legyőző, fényhozó madár erőt és reményt sugárzó alakját, névadó jelképünket ünnepeljük együtt betegeinkkel és   hozzátartozóikkal.

A részletes programot itt találja.

hirdetés

Könyveink