hirdetés
2024. július. 03., szerda - Kornél, Soma.
hirdetés

Szolgálták a jót

A Lilly magyarországi munkatársai immár 5. alkalommal szántak egy napot arra, hogy kétkezi munkájukkal segítsenek egy nemes cél érdekében.

Október 10-én a dolgozók önkéntes munkája és a vállalat adománya révén a bicskei Kossuth Zsuzsa gyermekotthon iskolája és parkja szépült meg. A vállalat tudatosan kötelezte el magát több évre az intézmény mellett, annak reményében, hogy az adományokkal és a befektetett munkával tartós segítséget nyújthat a súlyosan hátrányos körülmények közül érkezett gyermekek mentálhigiénés egészségi állapotának és közérzetének javításában. 

A vállalat munkatársai segítségével ezúttal az intézmény iskolájának ablakai, ajtajai és az iskola előtti pihenőpadok kerültek felújításra, továbbá megújult a gyermekotthon gyógynövényparkja és a gyermekek lakószobáiba is szép, új szobanövények kerültek. 

A Lilly Jószolgálati Nap a vállalat nemzetközi kezdeményezése, amelynek keretében minden év egyik októberi napján a világ több mint 39 országában, közel 25 ezer Lilly dolgozó nyújt segítő kezet és dolgozik önkéntesen különböző nemes, karitatív célok szolgálatában.

(forrás: Lilly)

Könyveink