hirdetés
2024. április. 30., kedd - Katalin, Kitti.

"Egy mozgalomból bármi alakulhat"

Pénteken indul az országjárás

Pénteken, Miskolcon kezdi őszi országjárását Sándor Mária, a fekete ruhás ápolónő és új szervezete, a Magyarországért Mozgalom, közölte a Népszabadság.

A fekete ruhás ápolónő elmondta: az új szervezet a nyáron megalakult és a Magyarországért Mozgalom névvel ernyőszervezetként próbálnak országszerte kapcsolatot teremteni mindenkivel, akik képesek a céljaikkal azonosulni. Mint vallják, olyan országban akarnak élni, ahol nincs megfélemlítés, és amelyben a hatalom hajlandó együttműködni a jobbító szándékkal színre lépő civilekkel.

Sándor Mária hozzátette: már most csaknem tucatnyian tartoznak a mozgalmukhoz, köztük a Magyarország a Magyar Egészségügyért Civil Társaság, Varga Andrea szociológus-védőnő, Mendrey László tanár, Kiss László ápoló, az 5.12 Tiszta Egészségügyért Szakszervezet vezetője, Horgas Péter, a Nemzeti Minimum alapítója, Iványi Gábor lelkész, továbbá Pilz Olivér és Pukli István a Tanítanék Mozgalom képviselője.

Arra a kérdésre, hogy szerveződhet-e politikai párt a társaságukból, Sándor Mária azt felelte: egy mozgalomból bármi alakulhat, írja a lap.

hirdetés

Könyveink