hirdetés
2024. május. 06., hétfő - Ivett, Frida.

Novák Katalin hivatalában fogadta Karsai Dánielt

Hétfőn délután a Sándor-palotában Novák Katalin köztársasági elnök fogadta Karsai Dánielt, számolt be Facebook-oldalán az alkotmányjogász.

Karsai Dánielnél 2022-ben ALS-t diagnosztizáltak, most azért küzd, hogy méltóságteljesen érhessen véget az élete. Hétfőn este közzétett Facebook-posztjában a jogász arról számolt be, hogy délután öccsével átogatást tettek a Sándor-palotában, ahol Novák Katalin köztársasági elnök fogadta őket. A találkozót Karsai kezdeményezte.

A jogász a mintegy egyórás beszélgetésre konkrét kéréssel érkezett, hogy a köztársasági elnök miként tudná segíteni az ügyét. Mint írja, abszolút nyitott hozzáállással találkoztak, Novák Katalin csak annyit kért, hogy a stábjával alaposabban átgondolhassák a javaslatot.

A beszélgetést két hét múlva folytatják, addig a konkrét javaslatot a köztársasági elnök kérésére, Karsai nem tárja a nyilvánosság elé, azonban mivel valódi segítőkészséget tapasztalt, ezt a kérést viszonzásképpen teljesíti.

Posztjában azt kéri, mindenki legyen türelemmel, és azt ígéri, a későbbiekben részletesen be fog számolni mindenről. De az év tényleg jól és biztatóan indult – jegyezte meg.

(forrás: Facebook)
hirdetés

Könyveink