hirdetés
2024. április. 28., vasárnap - Valéria.

Nem kapták meg a kezelésüket a rákos betegek Veszprémben

Összeomlott az informatikai rendszer a veszprémi kórház onkológiai osztályán, az orvosok nem tudták ellátni a betegeiket a múlt héten, közölte az ATV.

Link Zsuzsanna az ATV Híradónak számolt be arról, hogy férje a hetedik kemoterápiás kezelésen vett volna részt elsején, azonban az orvos közölte velük, hogy csak két hét múlva lesz ismét lehetősége arra, hogy felvegye a kezelést. Elmondásuk szerint rajtuk kívül 80-100 beteg érkezett aznap a kezelésre, de hiába.

A Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórház a Híradóval azt közölte: az intézmény informatikai rendszerének átmeneti meghibásodása miatt néhány beteg terápiás kezelését át kellett ütemezni 2024. február 1-jén. A fél napon belül elhárított üzemzavar felszámolását követően az intézmény munkatársai azonnal megkezdték az új időpont-egyeztetéseket. A hibaelhárítás miatt 41 onkológiai betegnek kellett új időpontot adni, az érintettek 7-14 napon belül kapnak ellátást. Az onkológiai betegek gyógyítása zavartalan a Veszprém Vármegyei Csolnoky Ferenc Kórházban, az intézmény elnézését kér pácienseitől a kellemetlenségért.

(forrás: ATV)
hirdetés

Könyveink