hirdetés
2024. május. 17., péntek - Paszkál.

Karácsonyi gyűjtést szervez a MedicalOnline

A Kisterenyén élő roma fiatalok karácsonyi ünnepségére gyűjtünk. Játékokat, édességet, élelmiszert, jó ruhákat várunk december 18-ig – minden adománynak örülünk. 

Mit kell tudni a PPH-ról?

A Professional Publishing Hungary Kft – a Süddeutscher Verlag magyarországi leányvállalata – az egyik vezető szakkiadó Magyarországon. A Kiadó csapatához tartozik a PharmaOnline, a MedicalOnline, a Medical Tribune, PraxisMenedzsment, az Orvostovábbképző Szemle, a Gyermekgyógyászati- és a Nőgyógyászati és Szülészeti Továbbképző Szemle, a Kreatív, az Élelmiszer, a TurizmusTrend és a Gyártástrend. 

A MedicaOnline-t is működtető kiadó, a Professional Publishing Hungary idén is ajándékgyűjtést indít, amivel a Kisterenyén élő roma fiatalok karácsonyi ünnepségét szeretné szebbé tenni.  A településen évek óta működik a Jobb Életért Roma Fiatalokért (JEROMAF)  egyesület, amely főleg szabadidős rendezvényekkel próbál hasznos elfoglaltságot adni a Kisterenyén élő szegény családok gyerekeinek, valamint évente megszervezi a gyereknapi, tanévnyitó és a karácsonyi ünnepséget.

A  Professional Publishing Hungary  ez utóbbit támogatja azzal, hogy megpóbálunk annyi játékot, édességet és ruhát összegyűjteni, amennyit csak lehet. Várjuk tehát azon cégek és magánszemélyek adományait, akik szívesen okoznak örömet néhány száz gyereknek!

Mit kell tenni?

Az adományokat szerkesztőségünk gyűjti és juttatja el Kisterenyére. Ha segíteni szeretnének, arra kérjük Önöket,  írjanak egy levelet a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre, vagy személyesenhozzák el az adományt szerkesztőségünkbe: 1037. Budapest, Montevideo utca 3/b. 

Mit érdemes hozni?

Nem romlandó élelmiszert, azon belül leginkább édességet, sós süteményeket, mindent, aminek vélhetően örül egy gyerek. Működőképes használt, vagy új játékokat, könyveket, kézügyességet fejlesztő eszközöket. Gyerekeknek vagy kamaszoknak megfelelő méretű, nem sérült használt vagy új ruhákatEgyéb adományokkal kapcsolatban érdemes előzetesen egyeztetni! További információ: Román Balázs (06 1) 430-4555 vagy Faragó Beatrix (06 1) 430-4510. 

Mi történt 2012-ben? 

Tavaly is segítettünk a Jeromafnak. Akkor 10 cég csatlakozott az akciónkhoz és két teljesen megtömött autóval mehettünk Kisterenyére. Volt olyan reklámügynökség, amelyik cirkuszjegyeket szervezett a Fővárosi Nagycirkuszba és volt olyan cég is, ahol a munkatársak sütöttek kekszeket. Jó lenne, ha most is ennyire aktívak lennétek. 

Képek a tavalyi gyűjtésről és az adományok átadásáról

Így kezdődött
A TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATTINTSON!!!
 

A Jeromaf korábbi rendezvényei:

Gyermeknap 2012.

Gyermeknap 2011.

Tanévnyitó ünnepség 2011.

 

hirdetés

Könyveink