hirdetés
2024. április. 27., szombat - Zita.

Ellátási zavarok Jász-Nagykun-Szolnok megye több kórházában

A megye vezető intézményében, a Hetényi Géza kórházban leállt az urológia a tüdőgyógyászat és légzésrehabilitáció, írja a 444.hu.

Ezeken kívül a szülészet és nőgyógyászati fekvőbeteg ellátást a korábbi legmagasabb III-as progresszivitású szintről II-re csökkentették. De az elmúlt évben az osztály ügyeleti működése is akadozott. Ahogyan az arc-, állcsont sebészeti ellátás és a stroke- és neurológiai ellátás is akadozik az ügyleti időkben. Ezeket a betegeket Budapestre, vagy Debrecenbe kell tovább küldeni.

A Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban teljesen leálltak a pszichiátriai szakrendelések, és gondozó, valamint a gyermekneurológiai járóbeteg ellátás, és van olyan osztály, ahol egyetlen orvos van.

A Karcagi Kátai Gábor Kórházban teljesen leállt a transzfúziológiai ellátás, a kardiológiai rehabilitáció és az idegsebészeti járóbeteg , illetve a bőr és nemi beteg ellátás, ez utóbbi március 24-ig. Ugyanitt akadozik a csecsemő- és gyermekgyógyászati ügyeleti ellátás és a szülészet-nőgyógyászati ellátás is.

A Mezőtúri Kórházban leállt a bőr- és nemibeteg ellátás is, de akadozik a szülészet-nőgyógyászati ellátás.

(forrás: 444.hu)
hirdetés

Könyveink