hirdetés
2024. április. 28., vasárnap - Valéria.

A TritonLabs lett a Budaörsi Egészségügyi Központ laborszolgáltatója

Az ország egyik legmodernebb vizsgálati laboratóriuma, a TritonLabs értékeli mostantól a Budaörsön leadott labormintákat. A TritonLife Csoport új egysége a vizsgálatok kivételesen széles körét kínálja a közfinanszírozott és a magánellátás számára; a betegbiztonság érdekében az adattovábbítást a teljes folyamatban digitalizálták.

2023. augusztus 1-jétől a Budaörsi Egészségügyi Központban kért labordiagnosztikai vizsgálatokat a TritonLife Labs Kft. (TritonLabs) végzi. Vizsgálatra jelentkezni, időpontot foglalni online a TritonLife időpontfoglaló oldalán, telefonon délelőtt 11 és délután 1 óra között a +36 70 988 8347-es telefonszámon lehet. (A korábbi szolgáltató időpontfoglaló oldala korlátozott ideig még él, a régi telefonszámon jelentkezőket továbbirányítják.)

A diagnosztikai és mikrobiológiai vizsgálatokat végző TritonLabs a közelmúltban nyílt meg Budapest XIII. kerületében, 1200 négyzetméteren. Az ultramodern intézmény a betegek biztonsága érdekében a páciens- és vizsgálati adatok továbbításának teljes folyamatát digitalizálta, más szóval a külső helyszínen történő mintavételezéstől a szállításon, szortírozáson, előkészítésen és méréseken át a leletek kiadásáig egyáltalán nincs szükség manuális adatrögzítésre. A mintavételezési helyeken a TritonLabs saját fejlesztésű laborinformációs rendszerét használhatják.

A TritonLabs a Budaörsi Egészségügyi Központhoz hasonlóan a TritonLife Csoport tagja. „Önmagában is logikus, hogy a laborszolgáltatásokat a cégcsoporthoz tartozó egység végzi – mondja Zsákai Zoltán, a budaörsi szakrendelőt üzemeltető Jump Consulting ügyvezetője. – Tegyük azonban hozzá: a budaörsi háziorvosok és szakorvosok mostantól Magyarország egyik legkorszerűbb, legbiztonságosabb szolgáltatójához utalják be pácienseiket laborvizsgálatra.”

A közfinanszírozott vizsgálatokon túl a TritonLabs széles spektrumú diagnosztikai vizsgálatai olyan prémiumcsomagokban is megjelennek, mint az Egészségügyi Központ cégek számára kínált Munkavállalói Egészségkockázati Szűrőprogramja.

Fotó: Budaörsi Egészségügyi Központ
Fotó: Budaörsi Egészségügyi Központ

hirdetés

Könyveink