2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Nemzetközi szakmai konferenciák és továbbképzések a HUNGAROMEDICA Kiállításon

2018.október 11-13.

Október második hétvégéjén megmozdul a hazai egészségügyi szakma. A HUNGAROMEDICA Egészségügyi és Orvostechnológiai kiállításon az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át a gyógyszerellátást és a betegek otthonápolását segítő eszközökig felvonul a szakma élvonala.

A kiállítás és a hozzá kapcsolódó szakmai programok remek lehetőséget teremtenek a legújabb technológiai eredmények megismerésére, a legfrissebb elemzések áttekintésére, a szabályozások, tapasztalatok megvitatására.

Az egészségügyi szakma munkatársai számára a rendezvény regisztráció ellenében térítésmentesen látogatható. Szakmai regisztráció ITT érhető el!

KIEMELT SZAKMAI KONFERENCIÁK

Október 11.: Nemzetközi Orvostechnikai Konferencia aMagyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszterszervezésében. A konferencia fő témája a Magyarországon 100 éve ipari termelést folytató, 2018-ban centenáriumát ünneplő, jelentős hazai innovációs potenciállal bíró orvostechnológiai ipar fejlesztése érdekében hozott Kormányhatározatból adódó célok és feladatok ismertetése, megbeszélése.

Október 12: 40. Medicina Konferencia, amelyen nyitó előadást tart és kerekasztal beszélgetésen vesz részt az egészségügy meghatározó szereplőivel Dr. Kásler Miklós, az EMMI minisztere. A konferencián neves előadók részvételével többek között szó lesz az új Nemzeti Népegészségügyi Programról, a katasztrófa medicináról, a gyógyító intézmények finanszírozásáról és az ágazati innovatív gyógyszer- és orvos technológiákról.

KREDITMARATON - KREDITPONSZERZŐ TOVÁBBKÉPZÉSEK

Díjmentes, szabadon választható elméleti képzések több témában:

  • NEVES Fórum – Tanuló szervezetek, avagy hogyan tehetjük biztonságosabbá a betegellátást
  • Labordiagnosztika korszerű perspektívái
  • A fizioterápia aktualitásai – gyógytornász-fizioterapeutáknak
  • Digitális egészségügyi és Big Data lehetőségek a modern medicinában

 

A továbbképzésekre október 3-ig ITT lehet regisztrálni.

BRAINMARATHON 4 HEALTH

Izgalmas és kreatív verseny zajlik a kiállítás ideje alatt és helyszínén egyetemi hallgatók és fiatal diplomások számára. A BrainMarathon 4 Health csapatai arra keresnek innovatív megoldásokat, hogy hogyan lehet a legelmaradottabb régiók lakosságát egészségesebbé tenni új, innovatív digitális technológiák segítségével. Az itt született ötleteket Európa legnagyobb orvostechnológiai kiállításán pitch-elik a szakértő zsűrinek és közönségnek.  

 

A kiállítás témája a lakosság körében is egyre nagyobb jelentőséggel bír, ezért a HUNGAROMEDICA harmadik napját, október 13-át megnyitják a nagyközönség előtt, így számos népegészségügyi és szűrőprogrammal, ingyenes családi nappal is készülnek.

A rendezvény fő szakmai partnere a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ. További kiemelt szakmai együttműködő partnerek: Magyar Medikai Gyártók és Szolgáltatók Akkreditált Innovációs Klaszter, Magyar Kórházszövetség, Medicina Fórum.

cimkék

hirdetés

Könyveink