2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

Félmillió forint kiváló rezidenseknek

Augusztus 15-éig meghosszabbították a határidőt az 500 ezer forintos díjazású Kiváló Rezidens pályázatra.

Az idén hetedik alkalommal jelenik meg az EMMI Egészségügyért Felelős Államtitkárság, az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, a Magyar Kórházszövetség, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság, az Egészségügyi Szakmai Kollégium támogatásával az egészségügy egészét átfogó és értékelő Medicina TOP évkönyv.

A könyvhöz kapcsolódóan Sanofi által alapított Kiváló Rezidens 2019 címmel pályázatot írt ki a kiadvány zsűrije és szerkesztőbizottsága. A zsűri elnöke: prof. dr. Kovács Árpád egyetemi tanár, a Költségvetési Tanács elnöke. A zsűri tagjai: prof. dr. Fülesdi Béla tanszékvezető egyetemi tanár, az Egészségügyi Szakmai Kollégium elnöke, prof. dr. Kosztolányi György egyetemi tanár, az Magyar Tudományos Akadémia orvosi osztályának elnöke, prof. dr. Szökő Éva, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöke, dr. Velkey György, a Magyar Kórházszövetség korábbi elnöke, dr. Gaál Péter, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság elnöke, prof. dr. Boncz Imre, a PTE tanszékvezetője, Nógrádi Tóth Erzsébet, a Medicina évkönyv alapító főszerkesztője.

A pályázat felhívásá és kérdőív a Magyar Rezidens Szövetség regionális csoportjaiban, továbbá a Semmelweis Egyetem honlapján érhetőek el.

Regionális csoportok:
Budapesti Régió Rezidensei
Pécsi Régió Rezidensei
Debreceni Régió Rezidensei
Szegedi Régió Rezidensei
Semmelweis Egyetem honlap

A legjobb helyezést elért pályázó díját a 2019. október 7-9. között rendezett II. Hungaromed Kiállítás és Konferencián adják át.

(forrás: MedicalOnline)
hirdetés

Könyveink