2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Debreceni flashmob figyelmeztet a dohányzás veszélyeire

A résztvevők egy dobogó szív alakú élőképet formáznak meg, hogy motiválják az embereket a cigaretta lerakására és kampányoljanak az egészség megőrzése mellett, írja a dehir.hu.

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzatának Egészségügyi Bizottsága és az EMMI a „Ne gyújts rá!” kihívásra várja az érdeklődőket. Flashmobot szerveznek november 21-én, csütörtökön 9 órától az egyetem főépülete előtt, ahol a résztvevők egy dobogó szív alakú élőképet formáznak meg.

A dohányzás nemcsak súlyos egészségkárosodást, hanem összetett függőséget is okoz. Éppen ezért csak keveseknek sikerül önerejükből megszabadulniuk a nikotinfüggőségtől. Sokan úgy vélik, hogy az e-cigaretta a leszokás egyik eszköze, ez azonban súlyos tévedés. Leszokni csak tudatos döntéssel és erős akarattal lehet.

Ha már elszántad magad, akkor a leszokás folyamatában mi ott leszünk melletted és támogatunk! Egészségügyi Bizottságként vállaljuk a felelősséget nem csak a saját, de egymás életmódjának javításáért is! Csatlakozz országszerte azokhoz az ezrekhez, támogasd azokat, akiknek november 21-én lesz „Az első nap” egy egészségesebb, dohányzás- és nikotinmentes életben!” – írták Facebookon, amit a lap idéz.

A „Ne gyújts rá!” kihívásról bővebben a leteszemacigit.hu oldalon tájékozódhatnak.

(forrás: Dehir.hu)
hirdetés

Könyveink