hirdetés
hirdetés
2020. június. 04., csütörtök - Bulcsú.
hirdetés

Nekem Szól!: a közönség is dönthet

November 17-ig lehet szavazni az idei Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat legjobb pályaműveire a nekemszol.hu oldalon. A zsűri által előzetesen kiválasztott projektek közül a legtöbb voksot elnyerő pályázat bruttó 200 000 forint pénzdíjban részesül.

hirdetés

Október 27-én lezárult a 2019-es Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat nevezési határideje, melyet követően a neves szakemberekből álló zsűri megkezdte a pályaművek értékelését. Az idei év egyik újdonsága, hogy a zsűri által a legjobbak közé válogatott projektekre ezúttal a közönség is szavazhat a www.nekemszol.hu oldalon. A legtöbb voksot begyűjtő projekt közönségdíjat kap a zsűri által odaítélt díjak mellett.

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) által idén negyedik alkalommal meghirdetett, több mint egymillió forint összdíjazású pályázat célja, hogy díjazza, és minél több emberhez eljuttassa az egészségértéshez kapcsolódó legjobb kezdeményezéseket. Az egészségértés azért fontos, mert azok, akik inkább követik a kezelési előírásokat, gyakrabban vesznek részt szűrővizsgálatokon, kevesebb krónikus betegségben szenvednek, jobb az általános egészségi állapotuk, és tovább élnek.

„A korábbi évekhez hasonlóan idén is rendkívül ötletes, innovatív pályázatokkal találkoztunk, így zsűritársaimmal, dr. Ficzere Andreával, a Magyar Kórházszövetség elnökével, valamint dr. Horváth-Sziklai Attilával, a Magyar Gyógyszerészi Kamara hivatalvezetőjével nehéz dolgunk volt kiválasztani a legjobb pályaműveket, melyekről ezúttal a közönség is szavazhat” – mondta el a közönségszavazás indulása kapcsán Matics Kata zsűritag, korábbi kétszeres Nekem Szól! Egészségértés Díj nyertes. A Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár fővédnökségével zajló pályázatra 2018. október 1. és 2019. október 31. között Magyarországon futó vagy folyamatban lévő egészségértést támogató projektekkel lehetett nevezni.

A Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat során az alábbi kategóriákban díjazzák a pályaműveket:

  • Egészségügyi intézmények és szakemberek
  • Társadalmi szervezetek, egyéb állami és gazdálkodó szervezetek és szakembereik
  • Média és a kommunikációs ipar szereplői
  • Egészségipar szereplői

Az első három kategória minden győztese bruttó 200 000 forintos, míg a második helyezettek egyenként bruttó 100 000 forintos, a harmadik helyezettek pedig egyenként 50 000 forintos pénzdíjban részesülnek, míg az Egészségipar szereplői kategória díjazottjai külön pénzdíjban nem részesülnek. A közönségdíj nyertese bruttó 200 000 forint pénzdíjban részesül.

(forrás: Front Page Communications)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink