hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 141
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-11-17

A Chicago Egyetem kutatói az Obesity-ben ismertették legújabb vizsgálatuk eredményeit, amelyben pre- és posztmenopauzális nőknél vizsgálták nyolc héten keresztül az időszakos böjt egyik szigorú változatának a nemi hormonokra gyakorolt hatását.

#2
Az mCRPC kezelésének multidiszciplináris megközelítése - kerekasztal beszélgetés Az mCRPC kezelésének multidiszciplináris megközelítése - kerekasztal beszélgetés
Medical Online >> Uroonkológia
2022-05-27
#3
Medical Online >> Uroonkológia
2022-05-09

Jelen közlemény egy 57 éves férfi esetét mutatja be, akinek metasztatikus prosztatarákjára 2012-ben derült fény, és az azóta eltelt nyolc évben számos terápiás módszer került alkalmazásra, illetve merült fel alkalmazásának lehetősége.

#4
Medical Online >> Uroonkológia
2022-05-09

A korábbi vizsgálatok meglehetősen széles határok között adták meg azt az időtartamot, mely alatt bekövetkezik a tesztoszteronszint részleges vagy teljes rendeződése a prosztatarákban alkalmazott ADT befejezését követően.

#5
Medical Online >> Uroonkológia
2022-05-09

A prosztatarák a második leggyakoribb rosszindulatú daganat a férfiak körében világszerte. Az androgéndeprivációs terápia az előrehaladott prosztatarák széles körben elterjedt kezelési módja.

#7
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-11-22

Betegek megtévesztésére és egy engedéllyel nem rendelkező készítmény eladására használják csalók dr. Nyirády Péter nevét.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-10-20

Hazánkban csaknem egymillióan élnek csontritkulással, de ez sokaknak csak akkor derül ki, ha törést szenvednek.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-06-30

Az erectilis dysfunkció egyre gyakrabban kerül napvilágra egyrészt, mert a férfiak gyakrabban mernek beszélni róla, másrész a javuló terápia is bátorítólag hat. miatt. A kardiovaszkulási betegségek nagy száma igényli a beta-blokkolók alkalmazását, főleg társbetegségek esetén a mellékhatásokat nem vagy alig okozó harmadik generációs csoportból.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-05-27

A sarcopeniának – a zsírmentes izomtömeg megfogyatkozásán túl – jellemzője a zsírtömeg életkorral összefüggő növekedése is, ami tovább csökkenti az izom hasznos tömegét és minőségét.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Súlyos betegség vagy meddőség is lehet a következménye a hereproblémák elhanyagolásának.