hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 8
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2020-06-16

A koronavírus-járvány a telemedicina és az online konzultációk terén forradalmi gyorsaságú változást idézett elő, így a prognosztizált 36 milliós távgyógyítási esetszám helyett idén 200 millió kapcsolattal számolnak.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2020-04-09

Az EIT Health „kéréseket” és „ajánlatokat” vár a platformon többek között Magyarországról is.

#3
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-11-15

Az Mfor szerint az 5G számos ágazatot, közöttük az egészségügyet és így a gyógyítást is gyökeresen átalakítja majd.

#4
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-09-12

Az ötödik generációs mobilhálózat új dimenziókat fog megnyitni: intelligens közlekedési rendszerek, okos városok, távorvoslási megoldások fogják megkönnyíteni az életünket, közli a VG.

#5
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-02-07

Más szektorokhoz képest Európában jóval kevésbé digitalizált terület az egészségügy, mégis hatalmas növekedés előtt áll az e-Health – véli a Portfólió.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-07-02

Szegeden közel 860 millió forintból fejlesztenek olyan alkalmazásokat, amelyekkel az orvosok akkor is követhetik a betegek állapotát, ha azok nincsenek a közelükben – írja a Délmagyar.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-01-17

Az elektronikus orvosi vizit enyhébb megbetegedések esetében ugyanolyan hatékony lehet, mint a személyes orvos-beteg találkozások – írja a Galamus.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2011-05-12

A Cisco a közelmúltban megrendezett Egészségügyi Világkongresszuson ismertette az ágazat megújításáról szóló globális, szakmai vezetők körében végzett felmérés eredményeit.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.