hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-12-02

Tiltakoznak a fővárosi Uzsoki Utcai Kórház onkológiáján dolgozó orvosok és ápolók meghurcolása ellen a daganatos betegek Jász-Nagykun-Szolnok megyei civil szervezetei.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-11-27

Mit tudnak kezdeni a magyar orvosok és ápolók a halállal? Ezt a kérdést is felvetette az a rendőrségi nyomozás, amely rákbetegek állítólagos megölése miatt indult. Halálos betegekkel foglalkozó szakemberek szerint Magyarországon az orvosok sok esetben rossz mintákat követnek és a képzésükben is vannak hiányosságok.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-11-26

Névrokonság miatt nem a megfelelő embert hallgatta ki a rendőrség az Uzsoki kórházban zajló nyomozás során – tudta meg az [origo] az érintettől. A rendőrök azt a Márkus Attilát szerették volna kikérdezni, aki néhány hónapja cikket írt arról, hogy egy kórházban morfintúladagolással siettetik a végstádiumban lévő rákos betegek halálát.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-11-25

Az Egészségügyben és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (EDDSZ) szerint az államtitkárságnak azonnal vissza kell utasítani azt, hogy a magyar egészségügyben "sorozatgyilkosok" dolgoznak – mondta Cser Ágnes, a szervezet elnöke pénteken.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-11-22

Az eddigi vizsgálatok szerint csaknem hetven végstádiumban lévő rákos beteg esetében merült fel a gyanú, hogy a beteg halálát morfintúladagolás okozta a fővárosi Uzsoki Utcai Kórházban – tudta meg az MTI Hírcentrum.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-11-22

Évekkel ezelőtt történt morfin­túl­adagolásos halálesetek ügyében indított nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Fővárosi Önkormányzat Uzsoki Utcai Kórházában – értesült a Magyar Hírlap.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.