hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 17
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-03-08

Szakmai konszenzusra törekszik a Magyar Pszichiátriai Társaság a gyermekvédelmi törvényre vonatkozó januári állásfoglalásával kapcsolatban.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-06-16

Váradi Piroska ezredes, a a Nemzeti Védelmi Szolgálat Korrupciómegelőzési Főosztályának vezetője a Növekedés.hu-nak adott interjút.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-09-23

Veszélyes, ha túl sok fotót posztolnak a szülők a gyermekükről, mondta Pászthy Bea gyermekpszichiáter az M1 aktuális csatornán.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-11-21

A hétvégén ismét előkerült annak gondolata, hogy a pedofilokat kémiai kasztrációval tartsák távol a gyerekektől, írja az MNO.

2016-05-17

Közösségi finanszírozással szeretnék lehetővé tenni pedofil hajlamú férfiak kémiai kasztrálásának tesztelését a Karolinska Intézet szakemberei.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-11-26

Bár számos terápiás terv úgy definiálja a deviáns szexualitást, hogy arra szokatlan szexuális fantáziák jellemzőek, eddig még nem határozták meg, mi számít szokatlannak ezen a téren.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2014-04-07

A ritka pszichiátriai jelenségek tanulmányozása jó iskola minden pszichiáter számára, mert a klinikai gyakorlatban a különböző etiológiai tényezők helyes súlyozásában komoly segítséget jelent ezen jelenségek elmélyült tanulmányozása és értelmezése.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2012-01-13

A görög rokkantak január 9-én felháborodásuknak adtak hangot, mivel a kormány úgy döntött, hogy az államilag elismert rokkantsági csoportok listájára felveszi a pedofileket, az exhibicionistákat és kleptomániásokat is.

#9
Medical Online >> Mi újság?
2010-10-06

A játszótéren fogdosta a gyerekeket, trágár szavakat mondott nekik és fényképezgette is őket egy hódmezővásárhelyi orvos, a szülők szerint. A rendőrség vizsgálja az ügyet.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2010-08-28

Magyarországon minden tizedik(!) gyereket ér szexuális inzultus – állítják „A jogerő legyen veled” című könyv szerzői.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Svédországban is radikálisan megnőtt a jodidtabletták vásárlása a csernobili harcok nyomán megemelkedett sugárzás miatt, de a nukleáris biztonságért felelős hatóság nem ajánlja a jodid szedését, mert nincs értelme.

Az amerikai Oregon Health and Science University kutatóinak legújabb vizsgálata szerint, amely a Science Immunology január 25-i számában jelent meg, a legnagyobb ellenanyagszintek az oltott és COVID-19-en átesett emberekben alakulnak ki.