hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rákregiszter
2011-04-02

Az orvosi titoktartás az egyik legfontosabb szakmai kötelesség. De mi a teendő akkor, ha a beteg politikus, akinek betegsége közérdeklődésre tarthat számot és meghatározhatja akár a világtörténelem alakulását? A Medical Tribune elhallgatott diagnózisok, meghamisított jelentések mellett olyan esetekről is beszámol, amikor a politikusok betegségüket használják fel népszerűségük növelésére. A "Politikusok vállalt és eltitkolt betegségei" című cikk folytatása.

#2
Medical Online
2011-02-08

A kényszerszünetet az influenza gyors terjedése miatt a város összes iskolájában elrendelték. Itthon több mint 60 kórházban részleges vagy teljes látogatási tilalom van.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2011-01-31

Az orosz fővárosban az 1-8. osztályos tanulókat érinti a kényszerszünet. Az iskolák egyelőre hétfőtől péntekig maradnak zárva, a leckét internet adják majd fel.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-11-22
Elővigyázatosságból maradnak otthon egészséges gyerekek az új típusú influenzajárvány miatt. Az országos tisztifőorvos szerint szükség van az intézmények ideiglenes bezárására.
#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-11-17
A megbetegedési arány elérheti a járványküszöböt.  A Fidesz szerint a kormány „bizniszt" csinál a H1N1-oltásból, az MSZParra kéri a Fideszt: ne akarjon politikai hasznot húzni a járványból.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.