hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-10-19

A kormány, amiben csak tud, segít a meddőségi problémával küzdő pároknak, szögezte le a családokért felelős tárca nélküli miniszter. Januártól illetékmentesek a csokkal vásárolt ingatlanok.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-04-14

Tartani lehet attól, hogy tíz éven belül veszélybe kerülhet az orvosi alapellátás - mondta az Alapellátó Orvosok Országos Szövetségének (FAKOOSZ) újraválasztott elnöke a szervezet tisztújító közgyűlésén.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-06-07

Milyen közterhekkel kell számolni a praxisjog értékesítése során? - ezt foglalja össze az alábbiakban a FAKOOSZ főkönyvelője.

#4
Medical Tribune IX. évf. 13-14. szám
Medical Online
2011-07-11
#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-06-28

Megszűnik a passzív táppénz, míg soron kívüli ellátásban részesülhetnek a táppénzen lévők; 20 százalékos befizetések és maximum 500 milliós bírság a gyártóknak; csak a 12 orvoslátogatónál többet foglalkoztató cégeknek kell az éves 10 millió forintos díjat megfizetni. Megszűnt a NET és a K+F kedvezmény is, amely már az idei fejlesztésekre sem igényelhető. A július elsejétől hatályba lépő törvény szabályozza az ügyeleteket és kimondja: a szakmai kamarákba való belépés illetékmentes.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az aneszteziológia és intenzív terápia kialakulása három, rendkívül jól azonosítható időszakra vezethető vissza. Ahogy én mondani szoktam, a születés körülményei, de még az időpontja is jól dokumentált.

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.