hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-10-02

Még nem tudni, milyen kórokozótól betegedtek meg Szombathelyen a menzaebédet elfogyasztó diákok, már 300-an köszködnek gyomorpanaszokkal.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-09-21

Hétfő óta tömegesen jelentkeznek a betegek hasmenéses, lázas panaszokkal Domoszlón és Kisnánán, írja a HEOL.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-09-02

Bár Szócska Miklós a korbácsrendelet megalázó passzusainak kiiktatását ígérte, az államtitkári tervekből csupán kötelező technikai módosításra futotta – eddig. Arról pedig, hogy a rendelet része vagy sem a generikus programnak, erősen megoszlanak a vélemények.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-01-11
Első körben 181 orvosnak kell január végén kötelező és önköltséges képzésen részt vennie, mert az átlagosnál jóval drágább orvosságokat írtak a betegeiknek. Szinte kivétel nélkül idősebb, több szakvizsgás, tehát eleve jól képzett gyógyító kényszerül terápiás tudásának „büntető” frissítésére.
#5
Medical Online >> PR
-0001-11-30

Az AstraZeneca gyógyszervállalat decemberben közölte, hogy az Európai Gyógyszerhatóság (EMA) engedélyezte a BriliqueTM (ticagrelor tabletta) forgalomba hozatalát felnőtt, akut koronária szindrómában szenvedő betegek atherotrombotikus eseményeinek megelőzésére. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.