hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 14
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-06-30

Magyarország tisztelettel adózik az egészségügyi dolgozók teljesítményének  mondta Áder János köztársasági elnök az Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Semmelweis-napi ünnepségén.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-03-11

A tavaszi fáradtság időszaka a szokásosnál is megterhelőbb lesz a szervezetre idén, hívta fel a figyelmet Pintér Ferenc meteogyógyász az M1-en.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-08-17

A hideg- és a melegfront is segítheti a szülés beindulását, önmagában a kánikula miatt viszont nem születik több baba.

#4
Medical Online >> Rovatok >> Tüdőgyógyászat - Allergológia
2018-01-23

Az egy évig alkalmazott kettős kombináció mellett az évszaki ingadozáson kívül állapotrosszabbodása nem volt, gyógyszermellékhatást nem tapasztalt.

#5
Medical Online >> Rovatok >> Tüdőgyógyászat - Allergológia
2017-07-28

Kiaknázható a gyógyszer napi kétszeri alkalmazása a 24 órás hörgőtágító hatás maximalizálására.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-03

Ilyen a mentőmotoros orvos, aki biztosan elmorzsol egy könnycseppet mielőtt bárkiről levágná a bőrruhát... – mutatja be a Mentőmotoros Szolgálat tagjait a SportMotor.hu.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-05-13

Megmerevedtek a frontok a magyar potenciapiacon – idézi fel a Viagrában illetve generikumaiban érdekelt gyógyszercégek harcát a NOL.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-12-23

Harmadik alkalommal is elvérzett egy hálapénz elleni fellépést sürgető kezdeményezés az Alkotmánybíróság (AB) előtt, így ezúttal sem lesz népszavazás a kérdésben  - írtuk júliusban.

#9
Medical Online >> Mi újság?
2011-07-29

A hidegfront nem tesz jót sem, a babának, sem a kismamának. Július 24-én hat baba, ezen a szerdán hét látta meg a napvilágot a békéscsabai kórház szülészetén - írja a Békés Megyei Hírlap.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-06-04

Ő a Magyar Kórházszövetség következő elnöke. Még sosem fordult elő, hogy egy 150 ágynál is kisebb intézet irányítója kapjon ilyen lehetőséget.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az aneszteziológia és intenzív terápia kialakulása három, rendkívül jól azonosítható időszakra vezethető vissza. Ahogy én mondani szoktam, a születés körülményei, de még az időpontja is jól dokumentált.

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.