hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-03-30

Elfogadta a parlament hétfőn a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt 137 igen szavazattal 53 nem ellenében.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-03-26

Az Országgyűlés jövő hétfőn elfogadhatja a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-03-26

Az egészségügy felkészült a tömeges megbetegedések nyomán megnövekvő betegforgalom ellátására – jelentette ki Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón.

#4
Medical Online >> Rovatok >> Koronavírus-Járvány
2020-03-23

Nem szavazta meg a házszabálytól való eltérést, így hétfőn nem döntött a kormány által benyújtott, a veszélyhelyzet megosszabbításáról is szóló felhatalmazási  törvényjavaslatról az Országgyűlés.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-11-14
Lehetséges, hogy 2008-ban Magyarországon az Egészségügyi Minisztérium jóvoltából továbbra sem lesz törvényi szabályozása olyan betegeken végzett beavatkozásoknak, amelyet jelenleg orvosoknak kellene végezni, de a gyakorlatban ezt szakápolók teszik? Több szakmai szervezet kidolgozta ennek a törvényes szakmai kereteit, amelyek azonban egy tollvonással eltűntek a 2008. október 27-én Parlament elé benyújtott törvénymódosítási javaslatokból.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.