hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Medical Online >> Rovatok >> neurológia
2020-04-03

Az internet térhódításával az orvos és a páciens is megjelenik a tömegkommunikációban, a közösségi médiában annak összes előnyével és árnyoldalával.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-05-23

A hematopoietikus őssejtek transzplantációja igen hatásosnak ígérkezik bizonyos autoimmun betegségekben, közli az OTSZ Online.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-01-17

Őssejt-transzplantációval sikerült lelassítani a szklerózis multiplex betegség súlyosbodását a kór relapszáló-remittáló típusa esetében.

#4
Medical Online >> Rovatok >> neurológia >> sclerosis multiplex
2017-12-14

A Sclerosis Multiplex (SM) fiatal felnőttkorban a központi idegrendszer (KIR) autoimmun-gyulladásos, neurodegeneratív megbetegedése.

#5
Medical Online >> Rovatok >> háziorvostan
2015-05-29

Az áramlási citometria célpontjai a perifériás vérből származó sejtek, ezen kívül alkalmas a csontvelő, a liquor, a thrombocyták, a mikrobák, a DNS, a szolubilis antigének, sőt még a szolid szövetek vizsgálatára is.

#6
Medical Online >> Rovatok >> haematológia
2012-12-09

A vérképző szervi betegségek immunterápiája kettős: egyrészt az immunrendszer által termelt biológiai molekulákat vagy gyógyszer-technológiai módszerekkel előállított analógokat alkalmazunk kezelés céljából, másrészt az immunterápia tárgykörébe tartoznak az úgynevezett biológiai kezelések.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-11-18

Első ízben sikerült nemcsak megállítani, de vissza is fordítani a szklerózis multiplexszel járó idegi károsodást. A jó eredményeknek áruk is van, írja az [origo].

#8
Medical Tribune VIII. évf. 21. szám
Medical Online
2010-10-21

Trombopoetin receptor agonista eltrombopag az ITP kezelésében

#9
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2009-12-16
A British Medical Journal (BMJ); a Lancet; a Journal of the American Medical Association (JAMA) és a New England Journal of Medicine (NEJM) aktuális számainak tartalmából ajánljuk.
#10
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2009-09-16
A British Medical Journal (BMJ); a The Lancet; a Journal of American Medical Association (JAMA) és a New England Journal of Medicine (NEJM) aktuális számainak tartalmából ajánljuk.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.