hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 246
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2021-04-19

A startvonalnál állunk, sok idő kell még ahhoz, hogy a most alakuló praxisközösségek funkcionálisan működjenek – hangzott el az Oktató Családorvosok XXII. Továbbképző Konferenciáján, ahol az is kiderült, számos kérdésre kell még megoldást találni addig.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-03-10

Egy gördülékeny additív gyártási technikával az eddigi megoldásoknál megbízhatóbban lehet működő emberi szerveket előállítani, közli a GyártásTrend.

#3
Medical Online >> Rovatok >> praxismenedzsment
2021-03-01

Az oltás és a praxisközösségek létrehozása egyszerre teszi próbára most háziorvosokat – mondta a Népszavának Békássy Szabolcs.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2021-01-29

 Ameddig nincsenek geriátriai osztályok, ahol a szakmai előrejutás, szakmai karrier biztosítva látszik, nem várható el a fiataloktól, hogy ezt a szakterületet válasszák,  mondta lapunknak dr. Zékány Zita, a Magyar Gerontológiai és Geriátriai Társaság főtitkára.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-01-22

Megújult a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Általános Orvostudományi Kar európai szinten is egyedülálló emberipreparátum-gyűjteménye.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2021-01-15

Franciaország egész területén szombattól délután 6 órakor fog kezdődni az éjszakai kijárási tilalom legalább két hétig. Nemzetközi kitekintés.

#7
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2020-12-28

Európának határozottan fel kell lépnie a vezető szerep megszerzéséért a digitális korszak globalizációs versenyében, írja a GyártásTrend.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-12-21

A SARS-CoV-2 elleni védekezés összehangolását és közös európai stratégia kidolgozását sürgeti a kormányoktól több száz tudós egy nyilatkozatban.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2020-11-18

A két órán belül lefutott maratoni, vagyis a 42,195 kilométeres táv élettani feltételeit tárta fel az Exeteri Egyetem új kutatása.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2020-11-03

A kormány minden olyan intézkedés ismételt bevezetésének a lehetőségét mérlegeli a koronavírus-járvány elleni védekezésben, amellyel tavasszal már élt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar lakosság mintegy negyedét tekinthetjük egészségtudatosnak, akiknek van kellő energiájuk ahhoz, hogy mindennapjaikat az egészségük fenntartását is figyelembe véve szervezzék, és egészségben éljenek.

Népszerű tévhit – amely mostanában egyre inkább megváltozóban van –, hogy a SARS-CoV-2 lassabban változik, mutálódik, mint más vírusok.