hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2020-09-25

A szolgáltatásnyújtás szabadságának aránytalan korlátozását és a határon átnyúló egészségügyi ellátásról szóló irányelvet sérti a hazai szabályozás.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-02-23

Az Európai Unió Bírósága szerint nem egyeztethetők össze az uniós joggal a SZÉP-kártya rendszer és az "Erzsébet étkezési utalvány" rendszer egyes elemei, mondta ki keddi ítéletében az Európai Unió Bírósága.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-10-27

Ellentétes az uniós joggal az a nemzeti szabályozás, amely korlátozza a más tagállamban végzett, nem kórházi egészségügyi kezelések megtérítését, kivéve ha azok "jelentős és költséges orvosi eszközök használatát igénylő kezelésnek" minősülnek.

#4
Medical Online >> Rovatok >> pharma-klub
2011-09-06

Tavasszal, május 19-én a „Zéró tolerancia – konferencia az etikus gyógyszerpiacért” címmel megrendezett eseményünkön résztvevő gyógyszeripari szakemberek számtalan kérdést intéztek a GYEMSZI-OGYI képviselőihez. Mivel a gyógyszerügyi hatóság szakértői nem minden esetben tudtak pontos választ adni, ezért csokorba gyűjtöttük az ott elhangzott kérdéseket, továbbá kör e-mailben arra kértük a konferencia hallgatóit, egészítsék ki saját kérdéseikkel a listát. Sokan érdeklődtek a válaszok iránt, a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet Országos Gyógyszerészeti Intézetének sajtóosztályától szeptember 2-án kaptunk választ. 

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több különböző országban lezajlott kutatás egybecsengő eredményei szerint a koronavírus-fertőzés szempontjából nem mindegy, hogy milyen a vércsoportunk.

2021-ben a vakcinával és oltással kapcsolatos spameknek jött el a szezonja.