hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 21
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-10-31

A gyógyítás szellemisége évezredeken keresztül nem változott, "a szeretettel fordulás elesett embertársaink felé meghatározta az emberiség történelmét" – mondta Kásler Miklós a díjátadón.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-09-19

Itthon elsőként indította el az inkubátoros csecsemőket és családjukat online összekötő Babales programot a budai Szent János Kórház.

#3
Kvíz a Medical Tribune 2017/3. számához / XV. / III. Kvíz a Medical Tribune 2017/3. számához / XV. / III
Medical Online
2017-04-28

Medical Tribune 2017. harmadik számának vezető témáját a diabetológia adja. Olvassa el a lapot és töltse ki a honlapunkon elérhető kvízt, melynek sikeres megfejtésével 11 kreditpontot szerezhet.

#4
Kvíz a Medical Tribune 2015/9. számához Kvíz a Medical Tribune 2015/9. számához
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-10-02

Medical Tribune idei kilencedik számának vezető témáját a diabétesz adja. Olvassa el a lapot és töltse ki a honlapunkon elérhető kvízt, melynek sikeres megfejtésével 12 kreditpontot szerezhet. 

#5
2013-04-12
08:00:00

A Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Nonprofit Zrt.  Belgyógyászati, Diabetes és Anyagcsere Centrum és a Magyar Diabetes Társaság tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a XVIII. Dunántúli Diabetes Hétvégére, melyet a Club Tihanyban rendez, az „Alapítvány a Cukorbetegekért” Kongresszusi Iroda szervezésében.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-03-16

A nemzeti ünnep alkalmából átadott legmagasabb állami kitüntetések díjazottjai között ezúttal is számos egészségügyi szakember volt.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-10-18

Jótékonysági vacsorával egybekötött festményaukciót rendez a Down Egyesület november 21-én a budapesti Kogart Házban a Down-szindrómás gyerekekkel foglalkozó Csodavár Korai Fejlesztő Centrum támogatására.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-06-25

Július elsejétől egyes gyógyszerek árának támogatásánál életbe lép a terápia eredményességén alapuló szabályozás, így a jövőben a cukorbetegeknek és a prosztatarákban szenvedőknek gyakrabban kell orvosi felülvizsgálatra menniük.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-05-09

Betegek és orvosok számára egyaránt többletterhet jelent, hogy az inzulinanalógok megváltozott támogatásával kapcsolatos rendeletben foglaltakat időben teljesítsék. Célszerű a szénhidrátanyagcsere-vizsgálatot (HbA1c) azoknál is elvégezni, akiknél még nem történt ilyen.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-04-24

Európa-szerte és Magyarországon is nagy fejlődés előtt állnak az elektronikus egészségügyi szolgáltatások - mondta Szócska Miklós egészségügyi államtitkár az MTI-nek kedden, útban hazafelé a dániai Horsensből, ahol az Európai Unió egészségügyi minisztereinek informális ülésén vett részt.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A végtelenül leterhelt, és fokozott veszélynek kitett egészségügyi dolgozók számára indult egy különleges jótékonysági kezdeményezés: a lényeg, hogy megfelelő és egészséges táplálékhoz jussanak a frontvonalban küzdők.

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.