hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 13
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-14

Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Batthyány-Strattmann László-díjakat, Pro Sanitate-díjakat és Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át szerdán a Pesti Vigadóban.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-02-15

Ma délelőtt vették át megbízólevelüket az új Egészségügyi Szakmai Kollégium 61 tagozatának vezetői és tagjai – értesült a MedicalOnline.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-07-11

Az egészségügy megmentéséért emeltek szót az ágazat korábbi vezetői és más szakemberek a József Attila Alapítvány és a Friedrich Ebert Alapítvány által szervezett szerdai tanácskozáson Budapesten.

#4
Medical Online >> Mi újság?
2010-10-22

Kártérítést kapott az a nő, akivel savlekötő helyett maró folyadékot itattak az Állami Egészségügyi Központban.

#5
Medical Online
2010-09-13

A kórház ígérete ellenére sem kapott még kártérítést az a nő, aki savlekötő helyett lúgos folyadékot kapott az ÁEK-ban - írja a Népszabadság.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-09-12

Az ÁEK belső vizsgálata szerint Szekeres Imre volt honvédelmi miniszter nem tartotta be a határidőket, ezért nem vonható felelősségre az a vezető orvos akinek osztályán lúgot kapott egy kismama.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-06-08

Információink szerint dr. Cserháti Péter orvos és dr. Páva Hanna jogász lesznek Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár helyettesei.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-06-02

A honvédelmi miniszter első intézkedései között felmentette az Állami Egészségügyi Központ főigazgatóját, Szilvásy Istvánt.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2010-03-15
A nemzeti ünnep alkalmából Dr. Székley Tamás egészségügyi miniszter március 9-én állami kitüntetéseket és szakmai elismeréseket adott át.
#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-11-19
Szekeres Imre honvédelmi miniszter és Karlheinz Viereck, a NATO Szövetségi Átalakítási Parancsnokság képviselője átadta csütörtökön Budapesten a NATO első, Magyarországon akkreditált szervezetét, a Katona-egészségügyi Kiválósági Központot.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.