hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 16
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-08-17

Rétvári Bence, az EMMI miniszterhelyettese augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket és szakmai díjakat adott át a Pesti Vigadóban.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-06-21

A szórakoztató fogászat meghonosításával foglalkozik a Gyermekeink Egészséges Fogaiért Alapítvány a főváros XIII. kerületében, írja a Népszava.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-14

Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár Batthyány-Strattmann László-díjakat, Pro Sanitate-díjakat és Miniszteri Elismerő Okleveleket adott át szerdán a Pesti Vigadóban.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-07-03

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere mondott köszöntőt a Semmelweis-nap alkalmából, majd dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkárral Semmelweis Ignác-, Batthyány-Strattmann László-, Pro Sanitate díjakat, valamint miniszteri elismeréseket adott át.

#5
Medical Online >> Rovatok >> praxismenedzsment
2016-12-01

A védőnők mentális kifáradását, a segítő szakmákra jellemző kiégést megelőző programokat finanszíroz a Norvég Alap.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-07-02

A magyar egészségügyben dolgozók méltók az elismerésre - mondta az emberi erőforrások minisztere szerdán Budapesten, mikor a Semmelweis Nap alkalmából díjakat és elismerő okleveleket adott át.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-08-12

A tudomány fejlődése alaposan felforgatta az utódlásról és némiképp a családról alkotott hagyományos elképzeléseket, emlékeztet a Népszabadság.

#8
Medical Online >> Rovatok
2012-06-13

Az idén 5. alkalommal szervezték meg a Védőnők Napját. Az ünnepi rendezvény keretében jubileumi díszokleveleket és kitüntetéseket adtak át a Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri épületében, Budapesten.

#9
Medical Tribune IX. évf. 17. szám
Medical Online
2011-09-01

Szeptember elejétől különösebb hókuszpókusz nélkül beindul a koncert- és a színházi szezon – s ahogyan szokásos így a szezon kezdetén, a hangversenyek egyelőre fesztiválokba, sorozatokba, ünnepekbe csomagolva jelennek meg, a nagy, magukban csillogó estek majd késő ősszel jönnek.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-06-16

Az egészségügyért felelős államtitkár hosszú távú közös munkát ígért az orvos társaságok és egyesületek képviselőinek, azonban a gazdasági helyzetre való tekintettel óvta őket a csodavárástól. Az első eredmény azonban már megszületett: a kormány első olvasatban elfogadta a Semmelweis Tervet, így folytatódhat az immár részletekre fókuszáló munka, amelyben számít a MOTESZ tagjainak részvételére.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.