hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-03-12

Magyarországon a jog már régen nem gátja a politikai térfoglalásnak, hanem eszköze. A korrupció mindennapos, nem is véletlen, hogy az ellenzéki pártok védenék a bejelentést tevőket, sikerdíjakat adnának a felderítések segítéséért, dupla büntetést az érintett politikusnak, s vádalkut azoknak a köztisztviselőknek, akik akaratuk ellenére kerültek korrupciós ügyletekbe.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-04-03

Hazánkban 12 ezer család ápolja otthon súlyosan sérült gyerekét, hozzátartozóját. A kormány szerint azonban ez nem munka, írja az Abcúg.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-02-23

Számtalan adatot gyűjtöttek be az átadás-átvételi folyamatok során a GYEMSZI szakértői, melyeket most hálózati modellezéssel tesznek „beszédessé”. Szócska Miklóssal többek között az intézmények és a beszállítók közötti kapcsolatrendszer feltérképezéséről, a Lovasberény szindrómáról és arról is beszélgettünk, hogy miként tudott egy ágazatot többé-kevésbé tudatosan hallgatásra kényszeríteni.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-02-13

Fontos összefüggésbe helyezi a mostani egészségügyi bértárgyalásokról érkező híreket a Napi Gazdaságban közölt írásában Romhányi Balázs, a Költségvetési Felelősségi Intézet Budapest vezetője, a Költségvetési Tanács megszüntetett titkárságának főigazgatója.

#5
Medical Tribune IX. évf. 19. szám
Medical Online
2011-09-22
#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-09-10

A kormány a Széll Kálmán terv bemutatásakor határozottan kijelentette, hogy ez év július 1-jétől elkezdi a rokkantnyugdíjasok felülvizsgálatát, mert innen 220 ezer embert vissza kell terelni a munkaerőpiacra. Az intézkedéstől 100 milliárd forint megtakarítást reméltek. Ez azonban, egyre inkább úgy tűnik, megmaradt a kijelentés szintjén – írja a Napi Gazdaság.

#7
Medical Tribune IX. évf. 17. szám
Medical Online
2011-09-01
#8
Medical Online >> Rovatok >> vélemény
2011-08-24

Közös felhívással fordulnak az emberekhez a fogyatékossággal élők országos szervezetei, hogy felmérjék, milyen módon tartják elfogadhatónak a fogyatékosok és megváltozott munkaképességűek társadalombiztosítási ellátásának átalakítását.

#9
Medical Online >> Mi újság?
2011-08-24

Ha a kormány tartani akarja a Széll Kálmán-tervben foglalt vállalásait, és valóban közel 100 milliárd forintot akar spórolni a jövő évi költségvetésben, akkor igen gyorsan el kellene indítania a 220 ezer rokkantnyugdíjas rendkívüli felülvizsgálatát - írja az [origo].

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az SBO-k problémája nem oldható meg a sürgősségi ellátóhelyek gondjainak a kezelésével, hanem komplex, az egész problémát átgondoló középtávú program kellene.

Meglepő, de ettől még igaz: egy amerikai és egy dán cég uralja a globális sperma-piacot, mindkettő azt állítja, hogy az ő készleteik a legnagyobbak.