hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-08-23

Tízből egy ember étkezik a korszerű orvostudományi ismereteknek megfelelően, de a lakosság nagy többsége odafigyel arra, hogy mennyire hizlal az étele - derült ki egy felmérésből.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-10-11

Egyre romló gazdasági feltételek között fog működni az egészségügy – orvosok és betegek egyaránt így gondolják a legfrissebb Egészségügyi Bizalom Index szerint. Míg az orvosok legtöbbje az egészségügyi rendszerben dolgozva alig lát lehetőséget saját helyzetének javulására, az emberek mind gyakrabban vesznek igénybe az egészségügyi rendszeren kívül megvásárolt szolgáltatásokat és termékeket.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2011-07-28

Derül ki a Gfk Roper Consulting legfrissebb tanulmányából, melyben 25 ország 37 000 ember véleményét kérdezték közeli jövőjükről.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-06-16

Egyre többen gondolják úgy, hogy érdemes az egészségük fenntartására több pénzt és energiát fordítani. Az orvosok és a lakosság véleménye is romlott a hazai egészségügyről, és már az előttünk álló öt évre sem várnak jelentős javulást.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-05-10

A krónikus betegségekre való gyógyszereken spórolunk azért, hogy vitaminokat vegyünk - derül ki a GfK Hungária legfrissebb Consumer Scan kutatásából.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-12-28

Míg a lakosság szinte pontosan ugyanúgy bízik az egészségügyben, mint 2002-ben, addig az orvosok körében jelentősen csökkent a bizalom az elmúlt nyolc évben a teljes egészségügy iránt.

#7
Medical Online >> Mi újság?
2010-09-22

A piackutató intézett több mint 600 orvossal készített interjút - hangzott el az InfoRádióban. A GfK szerint az ágazat átalakítása megfelelt a nemzetközi egészségügyi trendeknek, ugyanakkor heterogén módon valósult meg.

#8
Medical Online >> Rovatok >> vélemény
2008-05-20
Tízből hat felnőtt úgy véli, hogy a második világháború és a rendszerváltás közötti időszak volt a legboldogabb - olvasható a GfK Hungária Piackutató Intézet idei felmérésében.
#9
Medical Online
-0001-11-30

A GfK elemzése arról, hogy hol tart most a magyar egészségügyi rendszer átalakítása.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.