hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 4
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-12-29

Az Európai Orvosok Szövetsége (FEMS) felmérése szerint a kórházi fizetések tekintetében Magyarország mindössze Romániát előzi meg – írtuk júniusban.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-07-04

A Magyar Orvosok Szövetségének (MOSZ) felmérése szerint több mint hatezer szakorvos és rezidens hagyhatja el jövőre az országot.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-06-14

Az Európai Orvos-szakszervezetek Szövetségének (FEMS) felmérése szerint a kórházi fizetések tekintetében Magyarország mindössze Romániát előzi meg. A legtöbbet a belga szakemberek kereshetik  a kezdő fizetésüket 6.250, míg a legmagasabbat 16.600 euróban állípítja meg a kutatás. Ez utóbbi egyébként az európai átlagtól is igen kiugró, mivel a rangsorban a második helyezett Olaszországban 10 ezer euró a kapható legmagasabb bér.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2011-04-11

Európai szinten a magyar orvosok dolgoznak a legtöbbet, mégis ők keresnek a legkevesebbet, így teljesen érthető, ha elhagyják az országot – mondta Claude Wetzel, az Európai Orvos-szakszervezetek szövetségének (FEMS) elnöke.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az aneszteziológia és intenzív terápia kialakulása három, rendkívül jól azonosítható időszakra vezethető vissza. Ahogy én mondani szoktam, a születés körülményei, de még az időpontja is jól dokumentált.

Sokan jogsértőnek tartják, hogy maszkviselésre kötelezik az állampolgárokat egyes helyzetekben, helyszíneken. Bár ez valóban korlátozza a magánélethez való jogot, mégsem alapjogsértő.