hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-09-24

Bunford Nóra klinikai pszichológus és Fülöp Lívia vegyész nyerte idén a L'Oréal és az UNESCO magyar ösztöndíját.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-10-16

Horváth Ildikó tüdőgyógyászt, az Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet orvosigazgatóját nevezte ki egészségügyi államtitkárnak az államfő.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-09-25

A kémiában és etológiában előremutató munkát végző két, kivételes tehetségű hazai kutatónőnek ítélte idén az akadémikusokból álló zsűri a „L’Oréal - UNESCO A nőkért és a tudományért” 4 000 000 Ft összdíjazású elismerését.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-09-26

Munkájáért hétfőn ismét két kutató vehette át a Magyar Tudományos Akadémián a „L’Oréal - UNESCO A nőkért és a tudományért” 4 millió Ft összdíjazású elismerését.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2016-10-26

A koraszülött gyerekek agykárosodásának megelőzésén munkálkodik a L’Oréal-UNESCO ösztöndíj egyik díjazottja, míg a másik idei győztes kutatásai nyomán eredményesebb kezelést kaphatnak a gyulladásos bélbetegségekben szenvedők.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-03-25

Dr. Farkas Eszter, az SZTE ÁOK agyi keringést kutató orvosa átvehette az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) és a L'Oréal nők számára létrehozott tudományos díját – közli az MTI.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-09-08

Az agyi keringést kutató Farkas Eszter és Kóspál Ágnes csillagász kapta idén a L'Oréal és az UNESCO A nőkért és a tudományért elnevezésű ösztöndíját.

#8
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2014-10-17

A minden századik embert érintő lisztérzékenységről közöl interjút a téma minap kitüntetett kutatójával, dr. Korponay-Szabó Ilmával az Origo.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-10-15

Három kutatót jutalmaztak idén a L'Oréal és az UNESCO A nőkért és a tudományért elnevezésű, 11 ezer eurós ösztöndíjával.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-03-20

Czöndör Katalin neurobiológus személyében először részesülhet magyar kutató az UNESCO és a L'Oréal nők számára létrehozott tudományos ösztöndíjának nemzetközi változatából.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Megdöbbentő történet a sebészről aki saját vakbelét vette ki: az orosz doktor magára maradt az Antarktiszon, csak egy tükör, lámpa és egy kevés érzéstelenítés volt segítségére.

A K-Monitor és román partnerszervezete, a Funky Citizens tavaly májusban kezdte vizsgálni a szülészeti hálapénz jelenségét Magyarországon és Romániában.