hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> Továbbképzés >> Medical Tribune Január
2019-04-04
#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-03-14

Az újgenerációs szekvenálás után itt az újgenerációs fenotipizálás, írja az OTSZ Online.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-08-23

Évtizedekig szinte vakon kezeltük a daganatokat: csak a tüneteket láttuk, az okokat nem – mondta dr. Peták István kutatóorvos az Origonak.

#4
Medical Online >> Rovatok >> onkopulmonológia
2015-02-24

Hazánkban a leggyakoribb rosszindulatú daganat a tüdőrák, amivel világelsők vagyunk, mégsem fordítunk elég figyelmet a klasszikus és molekuláris diagnosztika fejlesztésére, aminek következménye a terápiás sikerességen mérhető.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-01-30

A gyomorrák kialakulásának négy mechanizmusát azonosították, s e kutatás eredményeit a Genome Biology című folyóiratban ismertették.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2009-10-20
A Current Biology szaklapban nemrég megjelent tanulmány az elmúlt 70 év mutációinak arányát próbálta a lehető legjobban megbecsülni, a genetikai szekvenálás legújabb vívmányainak köszönhetően ugyanis végre megbízható képet alkothattak a tudósok a változásokról. Felfedezéseik új kezeléseket eredményezhetnek és betekintést nyújtanak evolúciónk legfrissebb szakaszaiba.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A GDPR-ral kapcsolatos magyar jogszabályi környezetet módosító salátatörvény számos rendelkezést igazított ki az európai adatvédelmi szabályozásnak megfelelően.

Amennyiben egy beteg vagy látogató az intézmény helyiségeiben úgy kíván képet rögzíteni, hogy azon más személy nem ismerhető fel, akkor ezt számára megtiltani, illetve engedélyhez kötni nem lehet.