2021. június. 16., szerda - Jusztin.
hirdetés
hirdetés

MKOT XI.

A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság arra készül, hogy 2020. november 12-14. között megtartja XI. Kongresszusát.

Helyszín: Várkert Bazár (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.)
Időpont: 2020. november 12-14. (Pótdátum, ha a járványügyi helyzet úgy kívánja: 2021. február 4-6.)

Meghívott külföldi előadók:

 • Prof. Dr. Jacek Jassem, Lengyelország
 • Prof. Dr. Valentina Guarneri, Olaszország
 • Prof. Dr. Andres Cervantes, Spanyolország

Kapcsolódó rendezvények:

 • Háziorvosi tanfolyam (2020. november 11. szerda 10-16 óra)
  A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság onkológiai alaptanfolyama háziorvosok részére. A rendezvény célja a háziorvos szerepének kiemelése a daganatos betegségek kezelése során fellépő mellékhatások ellátásában és a daganatos beteg gondozásában.
 • Daganatos Betegek Napja (2020. november 11. szerda 10-16 óra)
  Elismert kutatók, orvosok, szakemberek előadásaival, kérdezési lehetőséggel, tematikus foglalkozásokkal, a tapasztalatcsere lehetőségével várjuk az érintetteket. Szlogenünk: “Együtt az életért!” Hiszünk abban, hogy együtt az orvosokkal, együtt a segítőkkel, együtt a sorstársakkal többet tehetünk az életért, az életévekért, az életminőségért, az életörömért. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
 • Nővér Szakmai Fórum (2020. november 12. csütörtök 14-18 óra)
  Az onkológiában dolgozó szakdolgozók számára rendezett tudományos ülésen a daganatos betegek ápolásával kapcsolatosan hangzanak el előadások, és poszterek bemutatására is sor kerül. A részvétel ezen a programon ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációra a jelentkezési lap kitöltésével vagy az online regisztráción keresztül van lehetőség.

További információk

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Az Ökológiai Kutatóközpont és a Pécsi Tudományegyetem közös projektje, melyben a lakosság segítségét kérik az inváziós csípőszúnyogok feltérképezéséhez.

A karantén miatti izoláció és magány kiváltképp az idős embereket fenyegeti, hiszen ők nem feltétlenül képesek lépést tartani a modern telekommunikációs vívmányokkal.