hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.
hirdetés

Ingyenes szűrések a Semmelweis Egészség Napon

Melanoma és fogászati szűréseken is részt vehetnek az érdeklődők a Semmelweis Egyetem ingyenes decemberi programján.

A program során a központ önkéntesei szív-érrendszeri, valamint diabétesz rizikóbecslést, fogászati szűrést, táplálkozással, testmozgással, dohányzással és alkoholfogyasztással kapcsolatos kockázatfelmérést és életmód tanácsadást végeznek. A szűréseket az aktuális állapotnak megfelelő vércukor-, és vérnyomásméréssel, illetve további vizsgálatokkal egészítik ki. A látogatók emellett anyajegyvizsgálatra és anyajegy önvizsgálat oktatásra is jelentkezhetnek a helyszínen. A Semmelweis Egyetem orvos- és egészégtudományi hallgatói a rizikóbesorolásnak megfelelően személyre szabott tanácsadást biztosítanak, és az egészségi állapotnak megfelelően irányt mutatnak a további teendőket illetően.

A rendezvényen komplex testösszetétel-elemzéssel összekötött, személyre szabott életmód tanácsadás is lesz, melyhez szükség vagy kérés szerint rövid táplálkozással és mozgással kapcsolatos tanácsadást is biztosítanak a Semmelweis Egészségfejlesztési Központ munkatársai. Az elemzést egy speciális testösszetétel-elemző készülékkel végzik.

A decemberi Semmelweis Egészség Napon a hallgatói szervezetek közreműködésével egészségmegőrző, egészségfejlesztő társasjátékok, vetélkedők és ügyességi feladatok is várják a gyerekeket és felnőtteket.

A szűrésekre kizárólag a helyszínen lehet regisztrálni.

Időpont: 2019. december 6. 14:00 – 22:00
Helyszínek: Elméleti Orvostudományi Központ, Nagyvárad téri Elméleti Tömb, Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet, Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet

(forrás: semmelweis.hu)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés