2021. szeptember. 25., szombat - Eufrozina, Kende.
hirdetés
hirdetés

Elindult a Nagy Potencia Teszt!

A férfiak potencia zavarai akár súlyos betegségekre figyelmeztetnek. Segítse férfitársait abban, hogy minél többet megtudjunk a merevedési zavarok előfordulásáról!

Nemzetközi kutatások szerint minden hatodik férfi merevedési gondokkal küzd. Hazánkban kevésbé elérhetőek olyan friss adatok, hogy vajon hány magyar férfit érintenek a merevedési zavarok, és ezek hátterében milyen betegségek állhatnak. Ez a probléma valószínűen nálunk is előfordul, így mindannyiunk érdeke, hogy felmérjük a helyzetet. A férfiak gyakran titkolják, ha gondjuk adódik a merevedéssel, holott ennek hátterében súlyos kórképek is állhatnak. Általánosságban elmondható, hogy minél idősebb valaki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy valamilyen szervi ok áll a háttérben. Ezt kutatja a Nagy Potencia Teszt, amelyet bárki egyszerűen, anonim módon kitölthet  online.

A teszt a www.potenciateszt.hu oldalon érhető el.

A potenciazavarokat a fiataloknál általában pszichés tényezők okozzák, illetve a rendszeres szexuális élet megkezdése utáni években derülhetnek ki a genetikai, fejlődésbeli rendellenességek is. A tapasztalatok szerint azonban 30-40 éves korban már inkább a nem megfelelő életvitel és a rossz szokások állnak a merevedési zavarok hátterében, így például az irodista ülő foglalkozás vagy prosztatagyulladás. 50 éves kor felett viszont már megjelenhetnek a súlyosabb kórképek az okok között, így például a szív és érrendszer problémái, a hormonális változások. A 60 év feletti potenciazavaroknak pedig egyértelműen testi, szervi háttere van: például cukorbetegség, magas vérnyomás, és akár a merevedési zavar előre jelezheti a stroke-ot és az infarktust is.

(forrás: www.potenciateszt.hu )
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Én használok maszkot és mindenki mást is erre buzdítok, a tudomány eredményeire alapozott szakmai álláspont jelenleg ez.

Leszólítottunk pár koronavírust tagadó vagy az oltást ellenző járókelőt, és a beszélgetés során hirtelen megjelent dr. Kemenesi Gábor virológus.