hirdetés
2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.
hirdetés

Áprilistól új időpontokat adnak a mesedoktoroknak

Egyre több kórház nyithatja meg újra kapuit a látogatók és a mesedoktorok előtt. A K&H gyógyvarázs mesedoktorok programban regisztrált közel 60 000 önkéntest most 42 intézmény kisbetegei várják.

Az influenzajárvány miatt január közepétől a kórházak látogatási tilalommal óvták a betegeket a további fertőzésektől, a tavasz közeledtével azonban egyre több kórház nyitja meg újra kapuit a családtagok, hozzátartozók és a mesedoktorok előtt.

„A K&H mesedoktorok program 2013 óta Magyarország egyik legnagyobb önkéntes programja. Jelenleg közel 60 000 regisztrált önkéntesünk van, akik mindannyian arra törekednek, hogy a kisbetegek a mesék erejével minél hamarabb meggyógyulhassanak és újra teljes életet élhessenek. Az influenzajárvány miatt mesedoktoraink sem tudtak kedvenc történeteikkel gyógyítani a látogatási tilalom ideje alatt. 42 intézmény azonban újra megnyitotta kapuit, így a meseolvasó időpontok ismét elérhetők a weboldalon, áprilistól pedig új időpontokkal frissül majd a program” – mondta Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs ügyvezető igazgatója.

A frissített időpontok és további részletek a programról itt találhatóak:

https://www.khgyogyvarazs.hu/szemelyes-meseolvasas

 

A K&H gyógyvarázs programról

A K&H Csoport a gyermekegészségügy elkötelezett támogatója, évről évre tudatosan törekszik arra, hogy a terület változó igényeinek megfelelő lehetőségeket kínáljon az intézetek és szakembereik számára. A K&H gyógyvarázs program keretében 2004 óta több mint 661 millió forint értékben, összesen 460 alkalommal kaptak műszereket a kórházak, mentőállomások és háziorvosi rendelők annak érdekében, hogy a gyerekek minél hatékonyabban gyógyulhassanak, és újra egészséges, teljes életet élhessenek.

(forrás: Well PR)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés