hirdetés
2020. szeptember. 28., hétfő - Vencel.
hirdetés

Néhány adat kiderült a VIP-ellátásról

2015 és 2017 között évente átlagosan 36 fő kereste fel a Kútvölgyi Klinikai Tömb szakrendelőit a VIP-ellátás keretében, hangzott el az ATV-n.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Utoljára 2013-ban közöltek adatot arról, hogy hányan és milyen egészségügyi szolgáltatásokat vettek igénybe a politikusok. Akkor az derült ki, hogy 311-en éltek a lehetőséggel, a legtöbben VIP fogorvosi ellátásra mentek, de volt, aki plasztikai sebésznél, volt, aki pszichiáternél, és volt, aki a férfipotenciált vizsgáló szakorvosnál járt a VIP szolgáltatás keretében.

A Honvéd Kórház, és a Miniszterelnökség egyáltalán nem válaszolt az ATV Heti Napló című műsorának megkeresésére, a SOTÉ-tól viszont kaptak 2015-2017-es adatokat.

Eszerint 2015 és 2017 között évente átlagosan 36 fő kereste fel a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömb szakrendelőit a VIP-ellátás keretében. A megadott időszakban évente átlagosan 35 szűrővizsgálat, 330 belgyógyászati vizsgálat és 200 egyéb háziorvosi és szakorvosi vizsgálat történt a klinikákon. Évente 2-3 esetben be is kellett feküdnie valamelyik osztályra a páciensnek.

A VIP-ellátás keretében éves szűrővizsgálaton, járóbeteg szakrendelésen, háziorvosi ellátásban, fekvőbeteg-ellátásban, szakorvosi vizsgálaton (belgyógyászat, nőgyógyászat, urológia és ezek kiegészítő labor, onkológia és diagnosztikus, pl. ultrahang, vagy EKG vizsgálatain) vettek részt a páciensek.

(forrás: ATV)
hirdetés

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink