hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.

Módosult a szakfelügyelői pályázat határideje

Október 14-ről 2020. október 26-ra módosut a szakfelügyelői pályázat határideje, közölte honlapján a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).Nemzeti Népegészségügyi Központ

Az egészségügyi szolgáltatók szakfelügyeletéről szóló 16/2019. (VII. 30.) EMMI rendelet (továbbiakban: EMMI rendelet) 3. § (1) bekezdése értelmében az egészségügyi szolgáltatókkal, szolgáltatásokkal összefüggésben a szakfelügyeletet az egészségügyért felelős minisztérium módszertani irányítása mellett az országos tisztifőorvos és a népegészségügyi feladatkörükben eljáró fővárosi és megyei kormányhivatalok, valamint a kormányhivatal népegészségügyi feladatkörében eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatala a szakfelügyelők közreműködésével látják el.
 
Az EMMI rendelet 4. § (1) bekezdése szerint szakfelügyeleti tevékenységet az végezhet, akit az országos tisztifőorvos szakfelügyelői névjegyzékbe vesz szakterületének megnevezésével és illetékességi területének feltüntetésével.
 
A rendelet szeptember 1-jei hatállyal módosult, így a módosítás kapcsán újabb szakfelügyelő főorvosi pályázati kiírás vált szükségessé az újonnan nevesített Humán reprodukció szakterületen.
 
A pályázatok benyújtási határideje 2020. október 14-ről 2020. október 26-ra módosul, közli honlapján az NNK.
hirdetés

Könyveink