hirdetés
2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.

Leesett a kórházi lépcsőn, meghalt

Egy elbocsátott idős beteg leesett egy rossz állapotú lépcsőn az ajkai Magyar Imre Kórházban, és emiatt életét vesztette – értesült a Magyar Narancs.

Az idős férfit gyógyulását követően elbocsátották a kórházból. A fia érkezett érte, majd az osztályon hagyva édesapját, a távolabb parkoló kocsijáért ment. Mire visszatért, édesapját már egy rossz állapotban lévő lépcső alján találta, eszméletlenül, vérző fejjel, írja a lap.

A kórházi személyzet a helyszínen is megkísérelt segíteni a sérült férfin, majd hamarosan elszállították, információik szerint az intenzív osztályra. Ott azonban a gyors orvosi beavatkozás ellenére rövidesen életét vesztette. Az olvasó azért tartotta fontosnak, hogy a hírről értesítse a Narancs.hu-t, mert állítja, a lépcső évek óta elhanyagolt, balesetveszélyes állapotban van. A lépcsőfokok letöredeztek, omlottak, mállottak. Ez a helyzet már évek óta fennállt, ennek ellenére a lépcsőt nem zárták le, folyamatosan használták. Azt sem érti, miért nem látta, hallotta viszont a baleset hírét egyik médiumban sem.

A lap várja a fenntartó válaszát.

(forrás: Magyar Narancs)
hirdetés

Könyveink