hirdetés
2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.

Közös fejlesztéssel folytatódhat az OMSZ és a Linde együttműködése

Továbbra is a Linde Gáz Magyarország Zrt. láthatja el orvosi oxigénnel az Országos Mentőszolgálatot. A Linde közel 7000 oxigénpalack folyamatos biztosításával az ország húsz pontján teljesíti szerződéses kötelezettségét, és emellett a betegellátáshoz speciális palackokban nyugtató-fájdalomcsillapító gázkeveréket is szállít az életmentőknek.

A szállítói szerződések további lehetőséget adnak a gázgyógyszerek biztosítása mellett az Országos Mentőszolgálat folyamatainak hatékony fejlesztésére is. A Linde által alkalmazott ACCURA® digitális applikáció lehetővé teszi a palackok online készletmenedzsmentjét a vállalatirányítási rendszer változtatása, fejlesztése nélkül, mellyel időt és pénzt takarít meg az OMSZ, továbbá biztosítja elsők között az országban a palackos gyógyszerek teljes nyomon követhetőségét is.  
 
„Büszkék vagyunk arra, hogy mi látjuk el hosszú évek óta életmentő orvosi gyógyszergázokkal az Országos Mentőszolgálatot és hogy a Linde Csoport európai pilot projektjeként az OMSZ partnerként csatlakozik a vállalat új fejlesztésű, bluetooth technológia alapú, érintésnélküli készletnyilvántartó applikációjának teszteléséhez” – mondta el Andreas X. Müller, a Linde Gáz Magyarország Zrt. vezérigazgatója.  
 
„Az új szerződések is alátámasztják a vállalatunk hosszútávú stratégiáját, mely a vevői igények maximális megértésén és együtt gondolkodáson alapszik. Örömünkre szolgál, hogy mi tudjuk biztosítani az ellátáshoz szükséges alapgyógyszereket és hogy közösen tudunk fejleszteni digitális megoldásokat, melyeket az Állami Egészségellátó Központ intézményei is tudnak hasznosítani” – tette hozzá Hegedüs Ákos, a Linde Gáz Magyarország Zrt. Egészségügyi üzletágának igazgatója. 

 

 

Andreas X. Müller, a Linde Gáz Magyarország Zrt. vezérigazgatója és Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatója ünnepélyesen aláírják a Linde és az OMSZ között létrejött szerződést

(forrás: Linde Gáz Magyarország Zrt.)
hirdetés

Könyveink