hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.

Hősiesen küzdenek az egészségügyiek

A legtöbbet mi maguk tehetünk a járvány ellen – mondta Kovács Zoltán, a kommunikációs akciócsoport vezetője a koronavirus.gov.hu-n közzétett videójában.

Ez a vírus más típusú felfogást kíván az emberek részéről is. A legtöbbet mi magunk tehetünk a járvány ellen. Fontos az egyéni felelősség. Ez egy világjárvány, sem országhatárt, sem településhatárt nem ismer. A koronavírus más típusú felfogást kíván a magánemberek részéről is.

Ezért minden magyar embertől azt kérjük, hogy a saját életében is a felelősséget és elszántságot mutassa arra, hogy megakadályozza a vírus terjedését – hívta fel a figyelmet Kovács Zoltán, a kommunikációs akciócsoport vezetője az operatív törzs vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Az idősek a koronavírus-járvány legveszélyeztetettebb társadalmi csoportja, különösen akkor, ha más típusú betegségekkel is küzdenek. Az államtitkár arra kérte a lakosságot, hogy idős hozzátartozóik és barátaik esetében különös elővigyázatossággal tartsák be az egyébként javasolt védekezési és megelőzési előírásokat.

(forrás: koronavirus.gov.hu)
hirdetés

Könyveink