hirdetés
2024. április. 16., kedd - Csongor.

Egyszemélyes demonstráció Miskolcon

Borsos Lászlónál betelt a pohár, amikor a felesége nyolc hónapra kapott előjegyzést egy kontrollvizsgálatra, írja a boon.hu.

Saját hozzátartozóitokkal is így bánnátok? Ilyen és ehhez hasonló feltűnő transzparensekkel jelent meg hétfőn egy férfi a Miskolci Semmelweis Kórház bejáratánál.

Mint a boon.hu beszámol róla: a nemzeti ünnepet kivéve március 7-től 25-ig kapott engedélyt a rendőrségtől az egyszemélyes demonstrációra.

Borsos Lászlót a legutóbbi sokk akkor érte, amikor a felesége, aki 36 évet húzott le egészségügyi dolgozóként Miskolcon, ám időközben 79 százalékos munkaképesség-csökkenést állapítottak meg nála, időpontot kért a kardiológiai vizsgálatra.

– Az évenkénti szakorvosi vélemény nélkül – a legutóbbi májusban veszíti érvényét – nem írhatja fel a háziorvosa a gyógyszerét. Régebben pár héttel előbb elég volt időpontot kérni, de gondoltuk, romlott a helyzet, nem árt az óvatosság. Ám egy héttel ezelőtt csak novemberre akarták előjegyezni. Kifakadásomra, mint volt egészségügyi dolgozónak adtak végül egy április végi időpontot… Mi lesz itt, ha így megy tovább?! Meg kell fizetni az orvosokat, hogy ne menjenek el. Én a családomért harcolok! – közölte.

(forrás: Boon.hu)
hirdetés

Könyveink