hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.

Busás egészségügyi megrendelésekhez jutna...

Állítólagos fideszes és kormányzati kapcsolataira hivatkozva próbál busás egészségügyi megrendelésekhez jutni a Diagon-ügyben ipari kémkedésért jogerősen elítélt Harmat Sándor – értesült a Magyar Idők.

Rendszeresen felbukkan a hazai egészségügyi konferenciák és rendezvények környékén a Diagon-ügyben ipari kémkedésért 2013-ban jogerősen elítélt Harmat Sándor. A lap információi szerint egy éve még Zombor Gábor egészségügyi államtitkár bizalmasaként mutatkozott be, de a mostani – főként kórházi vezetőkkel lefolytatott – találkozóin már azt állítja, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek is tanácsokat ad. Úgy tudják, Harmatot nemrég már egy miniszter is figyelmeztette arra, hogy fejezze be az ámokfutását, és ne házaljon a Fidesz nevében.

A lap több olyan egészségügyi intézmény vezetőjével is beszélt, akiket Harmat Sándor személyesen megkeresett. Szinte valamennyiükkel egy-egy konkrét európai uniós fejlesztés kapcsán vette fel a kapcsolatot, felajánlva valamelyik, már említett „magas szintű” kapcsolatrendszerét a sikeres pályázás érdekében. Elmondásuk szerint Harmat a 2007–2013-as fejlesztési időszakban számos TÁMOP-, TIOP- és KEOP-pályázatánál feltűnt mint közvetítő.

További részletek

(forrás: Magyar Idők)

cimkék

hirdetés

Könyveink