2024. április. 19., péntek - Emma.

Servier #vigyázzunkegymásra

Védőeszköz adományokkal az egészségügy dolgozóiért

A koronavírus-fertőzés terjedése következtében kialakult egészségügyi válságban a Servier csoport kiemelt fontosságúnak tartja nemcsak a betegek, de az egészségügyi dolgozók egészségét és biztonságát is.

Egészségügyi vállalatként felelősségünknek érezzük, hogy ne csak gyógyszereink zavartalan elérhetőségét biztosítsuk a diabeteszes, kardiovaszkuláris, pszichiátriai, onkológiai betegek ellátásában, hanem segítsük az egészségügyben dolgozók munkáját is, hiszen ők az átlagosnál sokkal magasabb fertőzésveszélynek vannak kitéve.

Ezért a Servier Hungária jelentős erőforrás ráfordítással, védőeszközadományokkal támogatja az egészségügyben dolgozók biztonságát.

Az első hullám alatt tavaly kórházak számára juttattunk el összesen több, mint 42 000 darab sebészi, textil, illetve FFP2 maszkot, idén januárban pedig további 5500 orvoshoz juttatunk el védőeszköz csomagot, együtt összesen közel 40 millió forint értékben.

Csoportunkat tehát teljes mértékben mozgósítottuk a vírus terjedése elleni küzdelemben, miközben mindent megteszünk, hogy folytassuk gyógyszereink gyártását és továbbra is elérhetőek maradjunk a betegek számára.

(forrás: Servier)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

Könyveink