hirdetés
hirdetés
2021. október. 27., szerda - Szabina.
hirdetés

Kimaradt egy lépés a 21-ből?

A műhibák és az orvosi tévedések mellett az egészségügy sikereit és eredményeit is meg kell(ene) ismertetni a potenciális betegekkel; programot kell készíteni az orvoslás, a betegellátás népszerűsítésére – mondja dr. Harmat György, aki a hónap elején főigazgatói széket váltott. A Madarász Gyermekkórház helyett ma a korábban riválisnak számító Heim Pál Gyermekkórházat irányítja, s szerinte középtávon mindkét intézménynek meg kell maradnia.

Amikor beléptem az épületbe, ön épp arról tárgyalt a Heim Pál Gyermekkórház korábbi főigazgatójával, miként kellene átalakítani az aulát, hol álljon meg a mentő. Merthogy június elsejétől ön az intézmény első számú vezetője, de egyelőre ingázik itteni és korábbi munkahelye, a Madarász Gyermekkórház között. Miért kellett egy jól muködő kórház igazgatását egy nehezebb helyzetu vezetésére cserélnie?
– Az engem kinevező fővárosi egészségügyi bizottság is arra volt kíváncsi, milyen indokok alapján gondoltam úgy, hogy a Madarászt fel kéne cserélni a Heim Pálra. Meg kell mondjam, elég sokáig gondolkodtam azon, szabad-e, lehet- e ebbe belevágnom.

A teljes cikket csak regisztrált felhasználóink olvashatják. Kérjük jelentkezzen be az oldalra vagy regisztráljon!

A kulcsos tartalmak megtekintéséhez orvosi regisztráció (pecsétszám) szükséges, amely ingyenes és csak 2 percet vesz igénybe.
E-mail cím:
Jelszó:
Köbli Anikó
a szerző cikkei

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink