2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Hosszabb pályázati határidő a Nekem Szól! Egészségértés Díjra

Egy héttel meghosszabbították a határidőt, így október 10-ig lehet pályázni a hatodik alkalommal meghirdetett Nekem Szól! Egészségértés Díjra.

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) kétmillió forint összdíjazású pályázatának célja, hogy minél több ember ismerje meg az ország legjobb egészségértést fejlesztő programjait. Az idei pályázat fókuszában az egészség élethosszon át tartó megőrzése és az erre való törekvés áll.

Október 10. éjfélig meghosszabbította a Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat leadási határidejét az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM). Az idén hatodik alkalommal meghirdetett pályázat célja, hogy díjazza, és minél több emberhez eljuttassa az egészségértéshez kapcsolódó legjobb kezdeményezéseket. Az egészségértés azért fontos, mert azok, akik inkább követik a kezelési előírásokat, gyakrabban vesznek részt szűrővizsgálatokon és élnek a védőoltások adta lehetőséggel, kevesebb krónikus betegségben szenvednek, jobb az általános egészségi állapotuk, és tovább élnek.

A Nekem Szól! Egészségértés Díj pályázat zsűritagjai 2021-ben

  • Zsűri elnök: Endrei Judit, Kor-határtalanul program alapítója, médiaszemélyiség
  • Salamon Adrienn, az „Együtt Könnyebb” Női Egészségért Alapítvány elnöke, a Nekem Szól! Egészségértés Díj korábbi nyertese
  • Dr. Kókai-Nagy Ákos, az AIPM elnöke

„Az idei évben ismét elvégeztük korábbi kutatásunkat, melynek eredményei szerint az elmúlt 6 évben javult a magyarok egészségértése, emelkedett azoknak a száma, akik könnyebben megtalálják és jobban értik az egészséggel kapcsolatos információkat. Mindez megerősíti, hogy az egészségértést fejlesztő kezdeményezéseknek van kimutatható társadalmi hatása. Bízunk benne, hogy e programok díjazásával és népszerűsítésével ösztönözni tudjuk a hazai egészségügy minden szereplőjét, és idén is kiváló pályaművekkel találkozhat a Nekem Szól! pályázat zsűrije” – mondta el a pályázat kapcsán dr. Holchacker Péter, az AIPM igazgatója.

Az idén „Élethosszig egészség” fókusszal meghirdetett kétmillió forintos összdíjazású pályázatra október 10-ig lehet nevezni a nekemszol.hu weboldalon, ahol a zsűri által kiválasztott legjobb 10 pályaműről a közönség is szavazhat. A Nekem Szól! 2021 Egészségértés Díjra az alábbi területekről várják a pályaműveket:

  • Egészségügyi intézmények és egészségügyi szakemberek
  • Társadalmi szervezetek, egyéb állami és gazdálkodó szervezetek és szakembereik, média és kommunikációs ipar szereplői, valamint az egészségipar szereplői

A pályázattal kapcsolatos friss hírek a facebook.com/nekemszol oldalon is elérhetőek.

(forrás: Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete )
hirdetés

Könyveink